Suntem şi pe:

Articolele zilei

Graba şi neatenţia, cauzele a două evenimente rutiere petrecute pe raza oraşului Ocna Mureş

Publicat

- 251 vizualizări

Ziua de 5 mai s-a dovedit o zi neagră pentru câţiva şoferi din Ocna Mureş care şi-au şifonat bine autoturismele în urma unor accidente care din fericire nu s-au soldat cu vicitime.

Primul eveniment a avut loc la intersecţia străzilor Axente Sever cu Ştefan Augustin unde, din spusele martorilor oculari, un şofer nu s-a asigurat în momentul în care a virat la stânga moment în care a fost lovit în plin de un autoturism care se deplasa dinspre fostul spital orăşenesc spre centrul oraşului. Din fericire tamponarea s-a soldat doar cu pagube materiale.

Al doilea eveniment a avut loc în a doua parte a zilei de 5 mai când un BMW care se îndrepta spre Unirea II din relatările martorilor oculari, rula cu viteză şi la intrare pe podul rutier peste Mureş a "pişcat" cu roata din partea dreaptă, faţă, bordura de pe marginea drumului, moment în care şoferul a pierdut controlul autoturismului acesta izbinduse puternic de unul din parapeţii podului. Din fericire nici acest incident nu s-a soldat cu victime, doar maşina a fost distrusă după cum se poate vedea în imaginile alăturate.

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Facebook

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design