Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

L-aţi văzut?Poliţiştii sunt în căutarea unui bărbat din Cugir dispărut de la domiciliu

Publicat

- 512 vizualizări

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Cugir, continuă cercetările, pentru găsirea unui bărbat dispărut de la domiciliu din data de 24 aprilie 2014.

În data de 24.04.2014, ora 19.40,  Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată de către o femeie din Cugir, despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, soţul ei, în vârstă de 71 de ani, domiciliat în oraşul Cugir, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind făcute verificări, în baruri, în spitale, la rude şi cunoştinţe şi a fost refăcut traseul pe care s-a deplasat în ziua dispariţiei, ultima dată fiind văzut în autogara din municipiul Alba Iulia.

 

          Stanciu Gheorghe are următoarele semnalmente:

  • înălţime 1,65 m;
  • greutate 55 kg,
  • corpolenţă slab, părul cărunt, ochi albaştri, faţă ovală cu ridurii;

 

În ziua dispariţiei era încălţat cu pantofi negri din piele, pantaloni de trening bleumarin, bluză de trening roşu cu bleumarin şi şapcă de blugi, albastră.

În cauză a fost dispusă urmărire la nivel naţional a persoanei dispărută de la domiciliu iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

 

          Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *