Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

A parcat în şanţ

Publicat

- 371 vizualizări

Un şofer neatent a intrat cu maşina într-un şanţ adânc din mijlocul oraşului Ocna Mureş, vis-a-vis de biserica greco-catolică. Micul "accident" a avut loc în jurul prânzului. Deşi în zonă se aflau foarte mulţi oameni, fiind şi staţie de microbuze în zonă, din păcate cei mai mulţi din cei prezenţi au ales să se amuze copios pe greşeala şoferului. Maşina a fost scoasă totuşi în câteva minute afară din sanţ cu ajutorul a 6-7 bărbaţi, taximetrişti sau trecători  aflaţi în zonă.

Din relatările martorilor şoferul efectua o manevră de mers înapoi când din neatenţie, probabil, a intrat cu ambele roţi de pe partea dreaptă a autoturismului în şanţ unde a rămas suspendat.

Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu pagube materiale deosebite, au avut de suferit una bucată spoiler, partea dreaptă şi una bucată mândrie şofer. Se mai întâmplă….

Pe această cale însă, adresăm autorităţilor locale rugămintea să gasească o soluţie pentru a acoperi pe viitor  aceste şanţuri aflate tocmai în mijlocul oraşului Ocna Mureş pentru a preveni pe viitor astfel de incidente şi pentru a schimba puţin aspectul Centrului.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *