Suntem şi pe:

Articolele zilei

Ordinea partidelor pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare 2014

Publicat

- 259 vizualizări

PDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poziţia a doua este a PMP, urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC şi PNL, potrivit tragerii la sorţi făcute, joi, de către preşedintele BEC, Florentin Sorin Drăguţ, pentru stabilirea ordinii formaţiunilor.

Tragerea la sorţi a fost în două etape, în prima fiind incluse partidele care au deja reprezentanţi în Parlamentul European. Astfel, prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua poziţie de PMP, iar a treia de către UDMR.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 va începe pe 25 aprilie şi se va încheia în data de 24 mai, la ora 7,00, potrivit unei hotărâri adoptate în şedinţa de guvern de săptămâna trecută şi publicate în Monitorul Oficial.

Procesul de votare, potrivit HG privind calendarul scrutinului europarlamentar, se va desfăşura pe 25 mai, cu începere de la ora 7,00, şi se va încheia la ora 21,00 în aceeaşi zi.

HG mai prevede că alegătorii care pe 25 mai, la ora 21,00, se află în sala unde se votează pot să-şi exercite dreptul de vot

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design