Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Gest de omenie al unui ocnamureșan în Săptămâna Mare

Publicat

- 242 vizualizări

Domnul Neamțu G., pensionar din Ocna Mureș se afla ieri, 15 aprilie 2014 împreună cu soția la un supermarket din municipiul Aiud moment în care a găsit într-un cărucior de cumpărături o borsetă neagră.

"Când am vrut să intru cu soția în supermarket , am vrut să iau un cărucior de cumpărături când ce să vezi, am găsit în cărucior o borsetă destul de burdușită. Am dus imediat borseta la fetele de la case. Nu am deschis-o să văd ce e în ea. Paznicul care se afla în zonă a pus borseta pe un raft lângă o casă de marcat. Mi-am continuat cumpărăturile iar după aproximativ 10 minute am auzit un domn strigând <Cine mi-a găsit borseta?> Paznicul supermarkeului a arăta domnului spre mine. Cel care îşi uitase borseta în căruciorul de cumpărături a venit direct la mine, mi-a strâns mâna, mi-a mulțumit a pus 100 lei în cărucior și a plecat…"

Dacă au fost mulți bani în acea borsetă sau acte importante sau doar cățiva lei și poate un buletin nu vom ști niciodată.

Povestea am aflat-o dis-de-dimineață și am ținut neapărat să v-o fac cunoscută deși domnul Neamțu nu știe asta, sper să înțeleagă că gestul său nu trebuie să treacă neobservat. Dânsul nu prea se știe cu internetul dar ținem totuși să îi mulțumim pentru gestul făcut mai ales că întâmplarea a avut loc chiar în Săptămâna Mare!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *