Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

De luni: „Şcoala Altfel”

Publicat

- 210 vizualizări

Elevii intră, luni, în săptămâna "Şcoala altfel", dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, urmată de vacanţa de primăvară, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei.  Săptămâna "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", programată anul acesta în intervalul 7 – 11 aprilie, lasă cadrelor didactice libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii, în afara celor cotidiene de la şcoală.

Elevii au astfel ocazia atât să se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât şi să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituţii publice ai căror angajaţi le prezintă, cu acest prilej, "secretele" meseriei lor. După "Şcoala altfel", elevii intră în vacanţa de primăvară, programată în intervalul 12 – 22 aprilie, adică inclusiv perioada Paştelui.

Semestrul al doilea de şcoală se va relua în 23 aprilie, iar anul şcolar se va încheia în 20 iunie, o zi mai târziu elevii intrând în vacanţa de vară.

Sursa: gandul.info

Foto: facebook.com

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *