Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Deputatul Clement Negruţ la Ocna Mureş

Publicat

- 266 vizualizări

Preşedintele Partidului "Mişcarea Populară" Alba, deputatul Clement Negruţ a fost astăzi, 3 aprilie 2014, prezent la Ocna Mureş  la o şedinţă lărgită a organizaţiei locale PMP prilej cu care domnia sa purtat o serie de discuţii cu membrii partidului.

Cu prilejul întâlnirii, s-a adus în discuţie alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai anul acesta. Clement Negruţ a spus că PMP îşi doreşte un scor cu două cifre, adică peste 10 procente la nivel naţional, ceea ce înseamnă 4 eurodeputaţi la Bruxelles.

PMP, deşi înfiinţat de câteva luni are deja organizaţii în tot judeţul Alba. La Ocna Mureş organizaţia numără deja peste 30 de membri. A combătut şi combate toate abuzurile comise de actuala putere în special acciza aplicată carburanţilor de la 1 aprilie 2014. Este singurul partid care a organizat proteste şi care s-a opus prin toate mijloacele introducerii acestei accize. PMP va picheta sediile PSD din țară și va cere parlamentarilor să voteze în Parlament împotriva ordonanței de urgență privind acciza

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *