Suntem şi pe:

Evenimente

La Ocna Mures, 1 Iunie cu dubla semnificatie: Ziua Copilului si deschiderea oficiala a salii de sport!

Publicat

- 434 vizualizări

Sala de sport a comunitatii noastre s-a deschis oficial in 1 iunie; desi programate activitati in aer liber pentru cei mici, ele nu s-au mai desfasurat din cauza vremii, astfel incat doar activitatile proiectate in sala au avut loc.Taierea panglicii s-a facut de catre dl Primar, prof Augustin Dragut si de catre Presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, dar si de reprezentantul Inspectoratului Scolar Judetean, prof. Bardi Stefan.
Dupa discursurile oficiale, cei prezenti, in mare parte elevi, au asistat la meciuri reprezentative de fotbal, handbal- baieti si fete, volei. Intre meciuri, fetele si baietii din echipa de dansuri si majorete au incantat publicul.
Atractia zilei a fost meciul dintre „Greii anilor 85-90 ” si elevii de la Liceul Teoretic „P. Maior”!
Speram ca aceasta sala de sport sa motiveze copiii si tinerii, dar nu numai,  sa faca miscare, sa-si consume energia sub deviza „Mens sana in corpore sano„.

 

Autor: E. Carunta

În suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi sala are o capacitate de 150 de locuri şi este dotată cu instalaţie electronică pentru baschet. Potrivit primarului oraşului Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, construirea şi amenajarea noului obiectiv, amplasat chiar în centrul oraşului în spatele Casei de Cultură, a costat circa 3,6 milioane de lei. Cea mai mare parte a sumei, 3,3 milioane de lei a fost obţinută printr-un proiect depus la Banca Mondială, în timp ce Consiliul Local Ocna Mureş a alocat 250.000 lei pentru construirea sălii de sport. „Aici se vor desfăşura în timpul săptămânii, de la 8.00 la 15.00, orele de educaţie fizică ale elevilor de la Şcoala Lucian Blaga. După-masa, după ora 15.00, în sală se vor desfăşura activităţi şi antrenamente ale echipelor locale din oraş, dar şi antrenamente de aerobic”, a precizat edilul din Ocna Mureş. Primăria speră să obţină şi câştiguri prin închirierea sălii, tariful pentru o oră fiind de 50 de lei.

Sursa: Ziarul Unirea

 

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top articole ultimele 30 zile