Suntem şi pe:

Articolele zilei

Un taximetrist din Ocna Mureş îşi decorează maşina în funcţie de sărbători

Publicat

- 496 vizualizări

 

     Dacă ai nevoie să ajungi undeva prin Ocna Mureş sau într-una din localităţile apropiate oraşului şi vrei un taxi s-ar putea să ai o surpriză. Una plăcută care sigur o să-ţi răpească un zâmbet. Un tânăr taximetrist  s-a gândit să îşi "decoreze locul de muncă" cât mai plăcut astfel că o plimbare cu taxiul să devină o experienţă deosebită.

     Gruiţă Ioan Anton, căci aşa se numeşte omul nostru practică taximetria de aproape 7 ani. În ultimul timp a început să îşi decoreze maşina cu care transportă clienţii prin oraş în funcţie de sărbători spre deliciul clienţilor lui dar şi a trecătorilor care întorc capul zămbind după maşină.

     De 1 decembrie, Ziua Naţională a României, maşina a îmbrăcat tricolorul românesc iar de Crăciun maşina albă cu roşu a fost bucuria copiilor din Ocna Mureş pentru că era condusă de…Moş Crăciun. Nici ziua îndrăgostiţilor nu a fost uitată astfel în preajma zilei de 14 februarie maşina putut fi văzută prin oraş plină de inimoare roşii.

     "Satisfacţia mea profesională mi-o regăsesc în zâmbetele, în bucuria şi în aprecierile clienţilor sau al simplilor trecători şi privitori. Încerc să personalizez maşina în ton cu evenimentul, ideile sunt proprii şi o fac pe cheltuiala mea. Maşina este deliciul fetiţei mele de 9 ani care apreciază foarte mult ceea ce fac.  Încerc să "ţin pasul copilăriei împreună cu ea". Maşina mi-am decorat-o şi în interior pentru ca să petrec cei 50% din zi, cât sunt la muncă, într-un mod plăcut." ne-a măturisit inventivul taximetrist.

     Apariţia insolită a maşinii pe străzile oraşului fură mereu zămbetele trecătorilor, este un petec de culoare în orăşelul prăfuit din mijlocul Ardealului. Este un semn că oamenii de aici încă ştiu să se bucure de viaţă şi că sunt unici. Bravo Tony!

 

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design