Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Două zile de teatru la Ocna Mureş

Publicat

- 363 vizualizări

Teatrul Municipal Turda vă invită la  spectacolul Prah, de Spiró György, în regia lui Daniel Vulcu, scenografia Oana Cernea, care va avea loc în data de 23 februarie 2014, orele 19, la Casa de Cultură "Ion Sângereanu" din Ocna Mureş.

Cele două personaje din "Prah"- Narcisa Pintea şi Cătălin Herlo, doi soți de condiție modestă- se confruntă cu o situație neasteptată -câștigarea unei sume imense la loto.Ce decizie vor lua, în cele din urmă, cei doi soți, și care sunt consecințele?

Preţul biletului este de 10 lei iar pentru elevi şi pensionari 8 lei.

Teatrul Municipal Turda îi invită şi pe cei mici la teatru. De data aceasta la spectacolul "Ivan Turbincă", după Ion Creangă, care va avea premierea la Ocna Mureş pe data de 24 februarie 2014 de la ora 11 la Casa de Cultură "Ion Sângereanu" din localitate.

Ca răsplată pentru milostenia pe care o arată Ivan în întâlnirea cu Dumnezeu și Sf.Petru, turbinca lui Ivan capătă puteri nemaivăzute și nemaiauzite, fapt ce îl va face pe acesta să cutreiere pământul în lung și lat pentru a le veni de hac celor vinovați de toate relele de pe Pământ. Așa ajunge Ivan să îngrămădească și să întemnițeze în turbinca lui miraculoasă pe Scaraoschi-mai marele Michiduță, pe slujitorii săi- drăcușorii împielițați și pe hâda și pocita Moarte.

"Asta e Ivan Turbincă/Care numai draci mănâncă./ Şi-i apucă de corniţe/ Şi-i loveşte la costiţe,/ Cu odgon de patru iţe. Şi-i înfige-n furculiţe…(…)". (fragment din textul spectacolului "Ivan Turbincă", după Ion Creangă)

Vă așteptăm cu drag!

Preţul unui bilet: 6 lei.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *