Suntem şi pe:

Stiri diverse

NINSORI, VISCOL şi FRIG în toată ţara. ATENŢIONAREA meteorologilor.

Publicat

- 392 vizualizări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ninsori viscolite şi răcire accentuată pentru întreaga ţară, începând de vineri de la ora 18.00 până duminică la ora 12.00

În intervalul menţionat vremea se va înrăutăţi şi vor fi precipitaţii în toată ţara. Va ninge şi se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum şi în zona Munţilor Banatului, a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp în 24 de ore.

Vântul se va intensifica cu precădere în sudul şi sud-estul ţării, unde va avea viteze de peste 60….70 km/h, viscolind ninsoarea.

Vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului şi în sudul Olteniei.

Vremea se va răci, mai ales în estul şi sud-estul ţării, unde va deveni geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor. (mediafax.ro)

Și în județul Alba temperaturile vor scădea până la -10 C la munte iar precipitațiile vor fi în general sub formă de ninsoare. Iată cum va fi vremea la Ocna Mureș în următoarele trei zile:

Vineri, 24 ianuarie

Ocna Mureş: minime de -2 grade Celsius, maxime de 2 grade Celsius; fulguială

Sâmbătă, 25 ianuarie

Ocna Mureş: minime de -4 grade Celsius, maxime de 0 grade Celsius; ninsoare

Duminică, 26 ianuarie

Ocna Mureş: minime de -5 grade Celsius, maxime de 0 grade Celsius; ninsoare

Sursa: accuweather.com

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design