Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Iepurii de rasă crescuţi la Ocna Mureş, campioni naţionali pentru al doilea an la concursul organizat la Expo Transilvania Cluj Napoca

Publicat

- 627 vizualizări

 

 În zilele de 15-19 ianuarie 2014 a avut loc la Expo Transilvania Cluj Napoca "Expoziţia Naţională de porumbei, păsări de curte, păsări exotice şi iepuri 2014". Domnul Radu Coroiu, un binecunoscut crescător de iepuri de rasă din Ocna Mureş a participat şi în acest an la această expoziţie obţinând locuri fruntaşe la mai multe categorii. 

"Am obţinut două titluri de campion la două rase: Neozeelandez alb, un mascul de 97 puncte – campion absolut şi Campion de colectie la Uriaş Pestriţ sau Fluture German asa cum cunoaştem cu toţi această rasă (colecţia a fost compusă din doi masculi şi o femelă). Un mascul de Fluture German a obţinut 95.5 puncte ceea ce înseamnă un punctaj foarte mare la această rasă. Al doilea mascul de Fluture German a obţinut 94.5 puncte, iar femela 93.5 puncte. Am obţinut cel mai mare punctaj la rasele Californian şi Chinchilla mare, dar la aceste rase nu s-a acordat titlul de campion.
La Uriaşul Gri German am participat cu o colecţie formată din doi masculi si o femelă. Un mascul a obţinut 94.5 puncte, al doilea mascul a obţinut 94 puncte iar femela 93 puncte.
"  a explicat pe pagina sa de facebook domnul Radu Coroiu

Domnul Coroiu creşte numai  iepuri de rasă, tatuaţi, cu certificate de origine. Deţine exemplare frumoase şi participă în fiecare an la expoziţiile naţionale sau locale obţinând rezultate foarte bune. În ultima vreme pasiunea sa a ajuns pe toate posturile de televiziune devenind unul din cei mai cunoscuţi crescători de iepuri de rasă din ţară.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *