Suntem şi pe:

Stiri diverse

Doi bărbaţi din Ocna Mureş arestaţi pentru tâlhărie. Au furat o capră şi au ameninţat cu cuţitul un bărbat să îi transporte cu maşina

Publicat

- 450 vizualizări

La data de 25.12.2013, ora 12.43, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţa 112, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Ocna Mureş,  au fost sesizaţi despre faptul că prin acte de violenţă, două persoane au sustras o capră de la o stână de ovine aparţinând unui bărbat din comuna Unirea, judeţul Alba.

Imediat, după sesizare, poliţiştii din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică aflaţi în serviciul de patrulare intercomunală s-au deplasat la stâna respectivă, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului, au stabilit că principalii suspecţi sunt Vasile R.V. (36 ani) şi Andrei P. (32 ani), ambii cu domiciliul în oraşul Ocna Mureş, judeţul Alba.

Aceştia, în data de 25.12.2013, cu un taxi s-au deplasat la stâna respectivă de unde, fără aprobarea ciobanului, au luat o capră şi sub ameninţarea unui cuţit l-au obligat pe C.F. domiciliat în comuna Unirea, aflat la stână, să-i transporte cu maşina sa personală până în localitatea Ocna Mureş, unde au valorificat animalul.

După identificare poliţiştii au acţionat pentru prinderea suspecţilor iar asupra lui Andrei P. s-a găsit un cuţit de bucătărie.

Publicitate

În data de 25.12.2013, ambii suspecţi au fost reţinuţi pe bază de Ordonantă de reţinere, pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie judeţean Alba, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte pedepsite de art. 211 şi art.189 Cod penal.

Având în vedere faptele săvârşite, în baza probelor administrate, la data de 26.12.2013, poliţiştii i-au prezentat pe Vasile R.V. şi Andrei P. procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au promovat propunerea către Judecătoria Aiud, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

IPJ Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *