Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

„Nebunia” BLACK FRIDAY e mai aproape decât credeam

Publicat

- 397 vizualizări

eMag şi Flanco vor organiza în acest an evenimentul de shopping Black Friday pe 22 noiembrie cu o săptămână mai devreme decât în anii precedenţi, a declarat Stanciu, citat de zf.ro.

"Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday", a declarat Stanciu. El a adăugat că se aşteaptă ca şi ceilalţi jucători de pe piaţă să schimbe data evenimentului de shopping.

Black Friday 2013. "În anul 2012, vânzările emag.ro şi Flanco au însumat 27 milioane de euro şi au reprezentat 39,5% din totalul vânzărilor înregistrate în perioada campaniei Black Friday pe piaţa electroIT, plus celelalte pieţe pe care mai activăm, cum ar fi jucării, obiecte de grădinărit şi altele. Anticipez că în acest an vom ajunge la vânzări de 183 milioane de lei, din care emag.ro va contribui cu 98 milioane de lei", a declarat directorul general al Dante International, Iulian Stanciu.

Black Friday 2013. Potrivit lui Stanciu, emag.ro a înregistrat 2,65 milioane de vizitatori unici în ziua când a început campania Black Friday, iar Flanco – peste 400.000 de vizitatori, potrivit Mediafax.

"Cifrele arată că avansul pieţei electroIT din 2012 a fost susţinut în proporţie de aproape 80% de campania Black Friday. Astfel, anul trecut, piaţa a crescut faţă de 2011 cu 54 milioane de euro, la 1,25 miliarde de euro. Dacă în primele trei trimestre ale anului trecut avansul pieţei a fost relativ nesemnificativ, în ultimul trimestru a adus un plus de peste 42 milioane de euro, evoluţie susţinută în principal de campania Black Friday", a spus Stanciu.

Datele unui studiu comandat de Dante International arată că 4,2 milioane de români intenţionează să cumpere produse în timpul campaniei de reduceri, dublu faţă de 2012.

Sursa: realitatea.net

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *