Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

O nouă campanie de strângere a deșeurilor cu premii de la RoRec la Ocna Mureş

Publicat

- 654 vizualizări

 

Primăria oraşului Ocna Mureş împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) va desfăşura în data de 2 noiembrie 2013, între orele 09:00-17:00, o acţiune de adunare a deşeurilor electrice şi electrocasnice vechi: orice aparat care se bagă în priză sau funcţionează cu baterii. Astfel sub campania "Locul deşeurilor nu e în casă, trimite-le la plimbare!" atât persoanele fizice cât şi cele juridice vor putea depune deşeuri electrice şi electrocasnice la punctul de colectare din Piaţa Agroalimentară în Ocna Mureş sau în: Războieni, Uioara de Jos, Uioara de Sus, Micoşlaca, Cisteiul de Mureş la maşina de colectare. Pentru preluarea gratuită a aparatelor de mari dimensiuni de la domiciliu sau de la instituţii şi societăţi comerciale în vederea casării sunt puse la dispoziţie două numere de telefon: 0725/544.316.

Cei ce vor depune astfel de deşeuri vor primi cupoane valorice astfel:

  1. 4 cupoane valorice x 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete.
  2. 2 cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.

Cupoanele valorice pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Prin tragerea la sorţi a taloanelor depuse în cadrul campaniei se pot câştiga următarele premii:

  1. 4 x  Set nivelă
  2. 3 x  Blender
  3. 3 x  Fier de călcat
Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *