Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Joi, 31 octombrie 2013, are loc la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” întâlnirea anuală a tinerilor din Ocna Mureş

Publicat

- 301 vizualizări

Afişul evenimentului

Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia în colaborare cu Asociația  "Pro Tinereţe" Alba Iulia, Școala Gimnazială "Lucian Blaga" Ocna Mureș şi Protopopiatul Ortodox Aiud, organizează în data de 31 octombrie 2013, "Întâlnirea Tinerilor din Orașul Ocna Mureș" cu Tema "Ai timp ? Profită! ".
Tinerii cu timp liber si IDEI creative sunt invitaţi  în ziua respectivă, la Școala Gimnazială "Lucian Blaga" pentru o participare la întâlnirea Tinerilor.

Evenimentul începe la ora 15:00 şi va cuprinde dezbateri pe teme de interes pentru tineri, momente artistice, dar şi câteva surprize!
Vor avea loc discuţii libere, ateliere de dezbatere, iar animatorii vor fi tinerii secondaţi de profesorii de religie şi de alţi membri ai Asociaţei. Întâlnirea are ca scop cunoaşterea modalităților de petrecere a timpului liber prezentate de adolescenți, propuneri în cadrul Asociația "Pro Tinereţe" care intenționează să le fructifice prin organizarea diverselor acţiuni dedicate adolescenților, mai ales pe perioada vacanțelor.

Ziua se va încheia cu un program artistic realizat în colaborare cu corul "Doruleţ", Ansamblul "Tradiţii Uiorene", Ansamblul "Cununa Fărăului" şi alţi invitaţi.

Întâlnirea se va desfăşura după următorul program:

15,00-15,30 – Deschiderea oficială, urmată de o prelegere pe Tema:
                        "Valoarea timpului la vârsta Tineretii"
15,30-16,30 – Ateliere de Lucru
16,30-16,45 – Pauză
16,45-17,45 – Ateliere de Lucru
17,45-18,00 – Concluzii
18,00-18,30 – Program artistic

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *