Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Corul „Doruleţ”, singurul cor din România care va participa la un concurs-festival din Polonia

Publicat

- 346 vizualizări

Participant la Krakow Advent & Christmas Choir Festival Melody, festival ce va avea loc între 6 -8 decembrie 2013 în Polonia, Corul “Doruleț” al profesorilor de la Școala “Lucian Blaga” din Ocna Mureș a fost selectat pentru secțiunea Concurs, coruri mixte Aceasta este calificarea acordată de organizatori pe baza datelor reprezentative ale corului (conform componentei pe 4 voci si a pieselor numite de dirijor).

“Doruleț” din Ocna Mureș va fi singurul cor din România care va participa la acest Concurs-festival de Advent din Cracovia. Aceasta înseamnă pretenții și multă, multă muncă; repetițiile au fost reluate cu fervoare, coristii implicându-se cu dăruire pentru această onoare de a cânta în Cracovia.

Dirijorul, prof. Eva Forika, a selectat cu atenție piesele care vor fi interpretate timp de 20-30 de minute în concertul oficial și pentru alte ocazii oferite de organizatori.
Foarte curând, membrii corului vor fi asociați într-o organizație neguvernamentală, a cărei apariție este mult asteptată.

Sursa: ocnamuresanul.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *