Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primăria Ocna Mureş „a pus gând rău” la 70 de arbori din zona oraşului, care au dat bătăi de cap locuitorilor de-a lungul timpului

Publicat

- 252 vizualizări

Marţi, 15 octombrie 2013, a fost votat într-o şedinţă extraordinară a CL Ocna Mureş, printre altele, proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziţiei pentru executarea de prestări servicii de tăieri de arbori specia plop; aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a 140 m material lemnos rezultat în urma tăierii.

Este vorba despre 70 de arbori din care 66 din specia plop euro-american, 3 din specia pin şi unul din specia salcie pletoasă, evaluaţi şi marcaţi în condiţiile legii, situaţi pe teritoriul oraşului Ocna Mureş. Dintre aceştia, 38 de plopi sunt în păşunea din satul Războieni-Cetate, 10 plopi de pe strada Colonia peste Mureş, 16 plopi de pe strada Nicolae Iorga, 2 plopi de pe strada Aleea Independenţei, 3 pini de pe strada Brazilor şi salcia pletoasă din parcul oraşului.

Printre plopii care vor fi tăiaţi este şi cel aflat lângă blocul 44 din centrul oraşului (foto) care a dat mari bătăi de cap locatarilor din blocul respectiv  şi despre care am scris cu puţin timp în urmă ( link aici ).

Valoarea estimativă a achiziției de prestări servicii pentru tăierea acestor arbori este de 20.000 de lei. S-a propus aprobarea vânzării prin licitaţie publică cu strigare a cantităţii estimative de 200 mc material lemnos, rezultat în urma tăierii, cu preţul de pornire de 80 de lei/mc.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *