Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

În Ocna Mureş se va construi un supermarket

Publicat

- 389 vizualizări

Locul unde va fi construit supermarket-ul

 

Supermarket-ul va fi construit la intrare în oraşul Ocna Mureş pe strada Mălinului F.N. (foto) şi face parte dintr-un lanţ de magazine (supermarketuri) sub franciza Metro ( La doi paşi ). Noul supermarket se va întinde pe o suprafaţă de 1360 mp din care între 400-600 mp vor fi ocupaţi de spaţiul comercial iar restul vor fi destinaţi construirii unei parcări.

În noul supermarket vor exista o gamă variată de produse de la produse alimentare de bază şi băuturi la produse cosmetice şi menaj.

Terenul dat în concesiune de către Primăria Ocna Mureş prin HCL a fost licitat pe data de 12 septembrie 2013 de către o firmă din Haţeg, Hunedoara – SC ATRANSCIN SRL.

Deschiderea supermarket-ului  înseamnă noi locuri de muncă şi va avea un impact pozitiv social şi economic asupra comunităţii locale.

Update 16.09.2013 ora 16:30: Conform unui reprezentant al firmei SC ALTRANSCIN SRL suprafaţa supermarket-ului va fi de 600 mp şi se vor crea 30-35 locuri de muncă pentru ocnamureşeni. Cum se anunţă deja o toamnă ploioasă şi rece acelaşi reprezentant a spus că termenul de finalizare a supermarketului nu poate fi estimat.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *