Suntem şi pe:

Stiri diverse

Acţiune de menţinere a siguranţei publice organizată de poliţiştii din Ocna Mureş

Publicat

- 384 vizualizări

În data de 03.09.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, împreună cu poliţiştii Secţiei 4 de poliţie Rurală Ocna Mureş şi ai posturilor de poliţie arondate, au organizat pe raza de competenţă, o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, în special a furturilor de produse agricole de pe câmp.

În cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, din care 11 pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, au constatat 3 infracțiuni flagrante şi au identificat 6 suspecţi de comiterea de infracțiuni.

 

La ora 19,30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea au prins în flagrant 3 minori din comuna Unirea, în timp ce   sustrăgeau porumb de pe o parcelă situată în locul numit Rat de pe raza comunei Unirea.

La ora 20,10, aceeaşi poliţişti l-au prins în flagrant pe un bărbat de 30 de ani din comuna Unirea care împreună cu un minor de 17 ani, din aceeaşi comună, sustrăgeau nuci din locul numit Viile Inocului.  

Pe numele suspecților au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

          La ora 19.30, poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.J. 107G, au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Noşlac.

          În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că mopedistul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design