Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Mai multe clădiri vechi din centrul oraşului Ocna Mureş vor fi demolate

Publicat

- 288 vizualizări

Administraţia locală doreşte ca pe viitor, mai multe clădiri vechi din centrul oraşului, care stau să se prăbuşească să fie demolate. Ele sunt un adevărat focar de infecţie, pline de şobolani şi un adevărat pericol public. Un astfel de complex de clădiri se află pe strada 9 Mai la nr. 6, în vecinătatea Pensiunii Bella.

Propietate privată a oraşului Ocna Mureş complexul este format dintr-o cladire mare principală cu destinaţia de magazie (foto), dezafectate, formate din cameră birou, magazie, şopron deschis, toate scoase din funcţiune şi casate demult.

Prin HCLOM 74/25.04.2013 se scotea la licitaţie în vederea demolării magazia din str. 9 Mai nr. 6 pentru suma de 7.958 lei. La licitaţia organizată nu a participat nimeni şi nici la repetările acesteia.

Prin proiectul nr. 6 aflat pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu din data de 29.08.2013 se doreşte ca această clădire să nu mai fie scoasă la licitaţie, ci să fie demolată în regie proprie iar materialele să fie folosite pentru reparaţii curente la diferite clădiri şi construcţii din domeniul public sau privat al oraşului Ocna Mureş.

Astfel ţigla care se recuperează şi care reprezintă o cantitate semnificativă, se foloseşte pentru reabilitarea acoperişului Căminului Cultural din Razboieni. Restul materialelor se depozitează şi se folosesc pentru reparaţia şi întreţinerea clădirilor aflate în gestiunea administraţiei publice locale.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *