Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Spectacol caritabil de muzică și dans pentru sprijinirea unui caz de intervenție chirurgicală facială

Publicat

- 437 vizualizări

Spectacolul caritabil de muzică și dans a fost organizat de către Asociația “Raza Speranței din Ardeal”, în parteneriat cu Primăria Ocna Mureș, Asociația “Tradiții Uiorene” și Casa de Cultură Ocna Mureș, în data de 30 Iulie 2013, de la ora 19:00. Spectacolul se încadrează la Secțiunea de Voluntariat a Programului International Award for Young People, fiindcă tinerii înscriși au prestat în mod voluntar activitățile artistice din spectacol pentru a aduna fonduri. Ei sunt înscriși și la Asociația “Tradiții Uiorene”, iar activitățile la cele două programe le desfășoară săptămânal în paralel.
Scopul spectacolului a fost sprijinirea tânărului Gașpar Alin pentru o intervenție chirurgicală facială. Spectacolul a fost prezentat de Ana-Maria Spînu.

Desfășurătorul programului a fost:
– Profesor Udrea Maria Elena a prezentat Asociația “Raza Speranței din Ardeal”, care are un punct forte voluntariatul școlar și proiecte pentru tineret, în special Programul International Award for Young People care se află acum la Nivelul de Argint
– Joc de Crihalmă realizat de fetele de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”
– Interpretare melodii populare de către Alfred Garduli
– Joc de Câmpie realizat de către copiii de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”
– Interpretare melodii populare Mara Pușcaș și Cosmina Herchi, ambele în vârstă de 5 ani
– Joc de Fete realizat de fetițele de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”
– Interpretare melodii populare Alexandra Grozav
– Joc Moțesc cu tinerii de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”
– Interpretare melodii muzică ușoară Ana-Maria Spînu
– Joc de țarină realizat de copiii de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”
– Joc de Someș realizat de tinerii de la Ansamblul “Tradiții Uiorene”.
În săptămâna premergătoare spectacolului, Dl Nicușor Pandor, Jurist la Primăria Ocna Mureș a identificat cazul social, iar Primăria a postat un anunț la Radio Delta FM. Voluntarii Claudel Damian și Bartha Lavinia, însoțiți de Ana-Maria Spînu – Lider General în cadrul programului International Award for Young People au postat afișe cu spectacolul și au înmânat invitații la firme.
Mulțumim pentru sprijinul acordat partenerilor noștri: D-lui Primar Silviu Vințeler, D-lui Jurist Pandor, D-nei Directoare Casa de Cultură Liliana Stoica, D-lui reprezentant al Asociației “Tradiții Uiorene” și instructor în cadrul Programului Sorin Goga.
Mulțumim principalilor artizani ai spectacolului: tuturor tinerilor de la Asociația “Tradiții Uiorene” și voluntarilor noștri!
Mulțumim spectatorilor care au donat suma de 215 Ron. Mulțumim D-lui Izvoran, patron al SC Contact SRL care a donat suma de 100 Ron. Suma a fost predată mamei tânărului Gașpar Alin, pe baza unui proces verbal, conform legislației în vigoare privind donațiile și sponsorizările, în prezența organizatorilor.

Președinte Asociația “Raza Speranței din Ardeal”
MARIA ELENA UDREA

Vice-Președinte                                Vice-Președinte
ANA-MARIA SPÎNU                             OVIDIU ILEA

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *