Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

„O zi bună” de la Ocna Mureş

Publicat

- 915 vizualizări

Formaţia Good Day - Ocna Mureş

 

Undeva prin Ocna Mureş, de cum se lasă seara, patru băieţi se adună, cam de trei ori pe săptămână după ce îşi termină fiecare "munca", într-un studio de înregistrări ca să cânte. Pur şi simplu… să cânte. E o pasiune mai veche de-a lor… Ei zic că fac repetiţii însă daca îi ascultăm (şi vom avea prilejul în subsolul articolului), vom vedea că ei interpretează de fiecare dată un mini-concert. 

Îşi spun "Good Day", pe româneşte "O zi bună".  Unii dintre ei au experienţă muzicală de peste 20 ani. Au cântat în diferite formaţii. De un timp s-au reunit pentru a cânta împreună. În Ocna Mureş nu prea ai ce să faci cu timpul liber. Ei bine, ei au găsit un mod frumos şi util de a-l petrece.

Am stat de vorbă cu Cătălin Nistor unul din cei patru componenţi ai formaţiei pentru a afla mai multe detalii despre ei şi pentru a vedea care sunt planurile lor:

 

Ocna Mureş Online: De ce “Good Day”?

Cătălin Nistor: "Good Day" este un proiect mai vechi în care am fost implicaţi o parte dintre noi. Numele era deja destul de cunoscut, aşa că am decis să-l păstrăm şi în noua componenţă.

 

Ocna Mureş Online: Cine sunt membrii trupei?

Cătălin Nistor: Rareş Marcu – chitară, voce, Marius Popa – chitară, voce, Florin Logofătu – bas, Cătălin Nistor – tobe şi uneori mai apelăm la un amic de-al nostru din Alba Iulia: Nicolae Beşleagă – clape.

 

Ocna Mureş Online: Ce genuri de muzică abordaţi?

Cătalin Nistor: Nu suntem foarte stricţi când este vorba de genuri muzicale. Repertoriul nostru cuprinde piese de succes româneşti şi internaţionale din genurile pop, pop-rock, rock, raggae, etc.

 

Ocna Mureş Online: Unde aţi cântat deja şi unde veţi cânta în urmatoarea perioadă?

Cătălin Nistor: În general, concertele sau recitalurile "Good Day" sunt concepute pentru cluburi, pub-uri, terase sau scenele mari în aer liber, dar au existat ocazii în care trupa a fost solicitată pentru inaugurarea unor hoteluri şi localuri de lux sau evenimente corporative. Am cântat deja de mai multe ori la Cluj, Alba-Iulia, Cugir, Blaj şi Sebeş. Pe viitor, unde suntem solicitaţi.

 

Ocna Mureş Online: Ce planuri de viitor aveţi?

Cătălin Nistor: Să cântam. Cât de mult şi cât de bine.

 

Nu le putem ura şi noi decât să ducă mai departe această pasiune şi să ne încânte cu muzica lor ori de câte ori au ocazia. Iar pentru că se apropie sărbătoarea locală "Zilele Oraşului Ocna Mureş" pe 17 şi 18 august, sperăm să îi vedem şi pe ei acolo pe scena, live!

Foto: trupagoodday.ro
 

 

Dacă doriţi să vizionaţi mai multe videoclipuri apăsaţi AICI.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *