Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Lucrările la autostrada Sebeş-Turda au fost scoase la licitaţie. Ofertele se depun până pe 12 septembrie

Publicat

- 181 vizualizări

Florin Roman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, a declarat că în data de 12 septembrie CNADNR va afla care sunt ofertele primite pentru construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, iar până pe data de 12 octombrie 2013 se vor cunoaşte constructorii ce se vor ocupa de realizarea autostrăzii.

Anuntul de licitație pentru autostrada Sebes-Turda a fost urcat pe SEAP. Vor fi licitate așa cum am mai spus 4 loturi de autostrada pe care se va lucra concomitent. In data de 12 septembrie se vor deschide plicurile cu ofertele depuse la CNADR, iar in termen de 30 de zile sunt desemnati castigatorii. Ma bucur ca autostrada porneste si va multumesc tuturor celor care ați crezut in mine si in reușita acestui proiect. Iar celor care au pus bete in roate le spun sa se bucure si ei, pentru ca vor beneficia de facilitățile autostrăzii. Alături de Primul Ghiozdan si Scoala Profesionala, autostrada este al treilea proiect care devine realitate. O investiție de circa 1 miliard de euro, scoasă de la naftalina de incapatanarea mea, de ajutorul lui Dan Sova si de putin noroc. Doamne ajuta!” a scris, luni, pe contul său de facebook vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

  Construirea autostrăzii Sebeş-Turda, va putea începe în primăvara anului 2014, iar durata de realizare a lucrărilor va fi de aproximativ 22 de luni (dintre care 4 luni sunt necesare proiectării şi 18 pentru producţie). Contractele vor fi atribuite constructorilor care vin cu oferta de preţ cel mai scăzut.

  Autostrada Sebeş-Turda va costa aproximativ 2,5 miliarde lei şi va fi prima autostradă finanţată din fonduri europene (85%), scoasă la licitaţie în ultimul an, după blocarea fondurilor de la Bruxelles.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *