Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Poliţiştii sunt în căutarea unui bărbat dispărut de la domiciliu

Publicat

- 370 vizualizări

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi în cursul acestei zile, de către o femeie din judeţul Braşov, cu privire la faptul că în data de 17.07.2013, tatăl său,  NAICU TEODOR, de 81 de ani, din Lopadea Veche, comuna  Mirăslău a plecat din Staţia CFR Călători Braşov cu trenul IR 1631 şi nu a mai ajuns la domiciliu, în comuna Lopadea Veche, judeţul Alba.

         NAICU TEODOR are următoarele semnalmente:

–        înălţime 1.65 m;

–        păr cărunt;

–        faţa rotundă;

–        ochi căprui;

–        nas drept;

–        frunte lată;

–        urechi apropiate;

–        nu are semne particulare.

La data plecării era îmbrăcat cu tricou cu mânecă scurtă de culoare neagră, bluză trening de culoare bleu-marin, pantalon de stofă culoare neagră, încălţăminte pantofi de culoare neagră.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a bărbatului şi readucere în sânul familiei.

          Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

UPDATE: În data de 20.07.2013, în jurul orelor 22,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost anunţaţi în legătură cu faptul că Naicu Teodor, în vârstă de 81 de ani, din Lopadea Veche, comuna Mirăslău, care era dispărut de la domiciliul său din data de 17.07.2013 şi era dat în urmărire, a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj Napoca, pe raza acestui municipiu.

Bărbatul a fost predat familiei iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în perioada cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *