Suntem şi pe:

Articolele zilei

Tabără la mare pentru copiii merituoşi

Publicat

- 213 vizualizări

Începând de sâmbătă, 13 iulie 2013, 10 copii care beneficiază de serviciile Centrului de Zi din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş, se bucură, timp de o săptămână, de răsfăţul oferit de o tabără la mare. Beneficiarii taberei sunt copiii cu cele mai bune rezultate la învăţătură dintre cei care frecventează centrul şi care, în plus, au avut şi o conduită ireproşabilă pe tot parcursul anului şcolar proaspăt încheiat.Tabăra este organizată de către Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureş, condusă de către domnul Ciprian Orga. 

Activitatea Centrului de Zi este susţinută de către Primăria şi Consiliul Local Ocna Mureş care, de-a lungul unui deceniu de parteneriat, şi-au adus neîncetat aportul la crearea unei vieţi mai bune pentru copiii aflaţi aici. Totodată, nu trebuie uitaţi oamenii de bine care, deşi nu îşi doresc ca numele lor să fie făcut public, contribuie din umbră la realizarea activităţilor din cadrul Centrului,  printre care se numără şi această tabără la mare.            

Tabăra la mare va fi urmată de o alta, la munte, în cursul lunii august, la care vor participa toţi cei 40 de copii aparţinând atât Centrului de Zi, cât şi Casei de Tip Familial”, a ţinut să precizeze domnul Ciprian Orga, coordonatorul   Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design