Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Vezi rezultatele la Bacalaureat 2013 la cele două licee din Ocna Mureș înainte de contestații

Publicat

- 317 vizualizări

Astăzi, 8 iulie 2013, pe site-ul edu.ro au fost afișate rezultatele la Bacalaureat 2013 înainte de contestații. Județul Alba se află printre județele cu o promovabilitate de peste 60% în timp ce pe primele locuri se află județele Cluj și Brăila cu peste 70% admiși. În Ocna Mureş, la una din liceele din oraş procentul de promovabilitate a fost de aproape 78% ! Este vorba de Liceul Teoretic "Petru Maior"

Iată care sunt rezultatele la Bacalaureat 2013,înainte de contestații, la cele două licee din Ocna Mureș:

– La Liceul Teoretic "Petru Maior" din 101 elevi înscrişi anul acesta pentru a susţine probele la Bacalaureat 2013, 78 au reuşit obţinând note mai mari sau egale cu nota 6. Cea mai mare notă a fost obţinută de eleva Chira Vladina-Florina 9,73.

– La Liceul Tehnologic din 49 elevi înscrişi anul acesta pentru a susţine probele la Bacalaureat 2013, doar 9 au reuşit să obţină note mai mari sau egale cu nota 6. Cea mai mare notă a fost obţinută de eleva Brudan Daniela-Alexandra: 7,68.

Rezultatele nu sunt definitive, urmează depunerea contestațiilor. Pentru lista detaliată a absolvenților vă rugăm consultați site-ul edu.ro.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *