Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Loc de joacă incendiat în parcul oraşului Ocna Mureş

Publicat

- 192 vizualizări

Una din construcțiile de lemn de la locul de joacă aflat în parcul orașului Ocna Mureș a fost  incendiată azi noapte. Incendiul a fost observat de un paznic de la una din societățile care își au sediul în zonă. Imediat Poliția a sesizat Serviciul Voluntar de Pompieri din Ocna Mureș care s-a deplasat la faţa locului şi au stins imediat incendiul  iar un echipaj de poliţie a pornit în căutarea făptașilor (făptașului). Până la această oră nu au fost indentificați autorii sau autorul.

Cine a făcut asta se pare că a vrut să distrugă și ultima "brumă" de loc de joacă din oraş, "mulţumind" pe această cale voluntarilor străini şi români care au construit şi apoi întreţinut acest loc de joacă. Așa înțeleg unii să ne civilizăm. Este un alt gest al unui sau a mai multor concetățeni care ne fac de rușine comunitatea. Sperăm să fie prins (prinși) și să suporte consecințele.

Știm că în curând Consiliul Județean va construi în oraș un parc fitness. Ne gândim cu groază însă cât va rezista având în vedere vandalismul şi huliganismul de care dau dovadă unii indivizi din acest oraş.

Primăria Ocna Mureș a declarat că va repara din banii proprii ce s-a distrus. Pagubele nu sunt mari, mai mare e pata de ruşine asupra oraşului Ocna Mureş.

Nu putem decât încheia sec: Poliţia continuă cercetările...

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *