Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Elevi ocnamureseni la Ceremonia de Aur din cadrul programului International Award for Young People

Publicat

- 249 vizualizări

Garduli Alfred cantand la ceremonie

Garduli Alfred si Claudiu Birsan au avut onoarea de a fi invitati in data de 26 iunie 2013, la Ceremonia de Aur din cadrul programului International AWARD for Young People, la Bucuresti, Palatul Elisabeta. Tanarul Alfred a fost insotit de d-na Ana-Maria Spinu, din partea Asociatiei “Raza Sperantei din Ardeal”. Asociatia este licentiata (alaturi de alte asociatii) sa desfasoare in regiunea Centru acest program inedit de voluntariat şi are parteneri: Consiliul Local al orasului Ocna Mures, Asociatia “Traditii Uiorene” si Casa de Cultura “Ion Sangerean”. Coordonatorul national al programului este: Asociatia International AWARD for Young People Romania- Brasov, prin d-na Mihaela Stanciu, d-na Raluca Malaescu si d-nul Doru Dima.

Tinerii care au finalizat Nivelul de Aur al acestui program au fost premiati de catre: Alteta Sa Regala, Principesa Mostenitoare Margareta, patronul Award-ului în Romania si Altetele Lor Regale Contele si Contesa de Wessex.

In data de 26 Iunie 2013 s-a lansat oficial programul The Duke of Edinburgh`s International Award, continuand cu semnarea parteneriatului national intre Ministerul Educatiei Nationale si Award. Mai multe informatii se pot lua de pe site-ul: https://www.facebook.com/DofERomania

Alfred este un voluntar al asociatiei “Raza Sperantei din Ardeal’, inscris la Nivelul de Argint. Este elev la Liceul Teoretic “Petru Maior” din Ocna Mures. A ales sa fie voluntar pentru a desfasura activitati in folosul comunitatii: protectia mediului, sprijin educational; el are posibibilitatea de a-si dezvolta abilitatea de a canta muzica populara de a fi popularizat. Claudiu, celalalt tanar voluntar, este elev la Liceul Tehnologic din Ocna Mureş şi voluntar de peste 4 ani. A oferit in cadrul organizatiei meditatii la matematica unor copii din Centrul de Zi de la Silivas (2007-2008); desfasoara activitati sportive, fiind instructor de Parkour şi medaliat cu bronz, in acest program.

Multumim intregului sprijin!

 

Maria Elena Udrea

profesor

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *