Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocna Mureş, singurul oraş din judeţul Alba care are aplicaţie mobilă pentru Android

Publicat

- 300 vizualizări

Aplicaţia a luat naştere încă în ianuarie 2011 la mai puţin de o lună de la evenimentele tragice din luna decembrie 2010. Oraşul suferise o calamitate. Îngrijoraţi de ce se va întâmpla pe viitor cu orăşelul nostru am început mulţi dintre noi să căutăm soluţii să ajutăm cumva oraşul Ocna Mureş.

La iniţiativa lui Presecan Sebastian, un ocnamureşean stabilit în Cluj-Napoca, coordonator la o firmă ce realiza aplicaţii pentru telefoanele cu sistem de operare Android, s-a realizat o aplicaţie prin care oricine putea să fie la curent cu situaţia oraşului.

Aplicaţia prezintă imagini frumoase cu Ocna Mureşul de altă dată dar şi imagini cu oraşul din ultimii ani. De asemena există o secţiune specială dedicată calamităţii din decembrie 2010. Mai mult. cei care descarcă această aplicaţie pot fi la curent cu ultimele ştiri din Ocna Mureş prin intermediul secţiunii de ştiri care afişează ultimele articole publicate pe site-ul ocnamuresonline.ro. 

De asemenea cei care vor şi pot să îi ajute pe ocnamureşeni să îşi reconstruiască oraşul, pot să  facă donaţii prin intermediul acestei aplicaţii.

Aplicaţia a fost vreme de aproape doi ani, parţial funcţională, însă recent domnul Sebastian a realizat un update astfel că ne putem bucura din nou de ştiri "live" din Ocna Mureş pe telefoanele cu Andoid.

Puteţi downloada aplicaţia "Ocna Mureş" de pe Android Market (Google Play) sau puteţi scana codul QR din acest articol.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *