Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocnamureșenii VS APA CTTA

Publicat

- 236 vizualizări

Foto: Ioan Asztalos

După cum am arătat în articolele publicate pe acest site în ultimul timp, nemulțumirile populației din Ocna Mureș cu privire la calitatea apei furnizate de SC APA CTTA, a ajuns la cote greu de suportat. Justificările furnizorului de apă şi canalizare nu au fost satisfăcătoare pentru consumatorii de apă din oraș. Ni se spune că instalațiile sunt învechite, că până în anul 2020 se vor înlocui, că se investesc bani, etc. E foarte bine că se dorește îmbunătățirea calității serviciului, dar până în anul 2020 ce facem?

Furnizorul de apă și-a asumat, prin contract, niște indicatori de calitate a apei și a serviciilor prestate iar consumatorii să plătească contravaloarea apei și a serviciilor de care beneficiază. În consecință, dacă consumatorii plătesc acum apa la nivelul de calitate asumat și – foarte important – la prețul impus de furnizor, este normal să beneficieze de apă la calitatea stipulată în contract. Ei bine, lucrul acesta nu se întâmplă iar populația a hotărât să se organizeze și să acționeze.

ASOCIAȚIA OCNAMUREȘANUL  a început din data de 1 iunie 2013 sub numele ”Suntem cetățeni europeni și avem drepturi!” campania de recrutare de membri cotizanți, cu scopul de a facilita reprezentarea în justiție a acestora în raport cu S.C. APA CTTA. Astfel, toți cetățenii din Ocna Mureș care consideră că nu le sunt respectate drepturile ce decurg din contractul semnat cu furnizorul de apă, se pot alătura în această asociație și implicit în această campanie. Reprezentanţii asociaţiei au pus la dispoziţie şi un număr de telefon pentru mai multe detalii: 0752-621-501.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *