Suntem şi pe:

Articolele zilei

Scapă de aparatele electrice vechi sau defecte

Publicat

- 575 vizualizări

Afisul evenimentului

Primăria oraşului Ocna Mureş împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) va desfăşura în data de 1 iunie 2013, între orele 09:00-18:00, o acţiune de adunare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Astfel sub campania "Locul deşeurilor nu e în casă, trimite-le la plimbare!" atât persoanele fizice cât şi cele juridice vor putea depune deşeuri electrice şi electrocasnice la punctul de colectare din Piaţa Agroalimentară în Ocna Mureş sau în Războieni la maşina de colectare. Pentru preluarea gratuită a aparatelor de mari dimensiuni de la domiciliu sau de la instituţii şi societăţi comerciale în vederea casării sunt puse la dispoziţie două numere de telefon: 0725/544.316 respectiv 0258/871.217.

Cei ce vor depune astfel de deşeuri vor primi cupoane valorice astfel:

  1. 4 cupoane valorice x 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete.
  2. 2 cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.

Cupoanele valorice pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Prin tragerea la sorţi a taloanelor depuse în cadrul campaniei care va avea loc în aceeaşi zi la ora 18:00 în Piaţa Agroalimentară se pot câştiga următarele premii:

  1. 2 x  Maşină de găurit
  2. 4 x  Fier de călcat
  3. 4 x  Cafetieră
Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *