Suntem şi pe:

Evenimente

Cât de liber eşti pe Internet?

Publicat

- 308 vizualizări

Ți se pare că jurnalismul este o meserie interesantă? Vrei să înțelegi mai bine cum funcționează mass media? Vrei să afli mai multe despre libertatea de exprimare, despre ce poţi sau nu poţi face pe Internet? Vino sâmbătă, 25 mai, la seminarul organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent la Ocna Mureș. Întâlnirea va avea loc între orele 11.00 și 16.00 la Liceul teoretic "Petru Maior" Ocna Mureş și este destinată elevilor de liceu.
În cadrul acestui seminar, participanții vor afla cum funcționează mass media – atât cele tradiționale, cât și cele online și vor învăța să folosească Internetul eficient şi responsabil, aflând câteva din modurile în care pot organiza activități de advocacy și dezbateri publice, folosind noile tehnologii.
 

Pentru înscriere, trimite un CV și o scurtă scrisoare de intenție la adresa inscrieri@cji.ro, până luni, 20 mai a.c. Ai grijă să incluzi datele tale de contact (inclusiv numărul de telefon!), ca să îți trimitem toate informațiile logistice. Participanții selectați vor fi anunțați în data de 21 mai a.c. Organizatorii vor acoperi costurile de transport pentru cei din afara orașului, precum și masa de prânz pentru ziua de curs. Întâlnirea își propune să stimuleze gândirea critică a tinerilor și să îi familiarizeze cu ideea de competențe media digitale, aducând în atenția publică drepturile digitale și modul în care libertatea de expresie este protejată pe Internet.

Proiectul Digital Well Being, coordonat de Centrul pentru Jurnalism Independent în perioada octombrie 2012 – iulie 2013, este susţinut financiar de Open Society Institute – Media Program. Pentru detalii suplimentare ne poți contacta la telefoanele: 021.311.3.75/ 0726.108.245 sau e-mail: cristina@cji.ro, persoană de contact: Cristina Lupu, Manager de comunicare și programe CJI.

Despre Centrul pentru Jurnalism Independent

Centrul pentru Jurnalism Independent este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit care acţionează pentru profesionalizarea presei prin păstrarea standardelor jurnalistice şi prin dezvoltarea unui mediu echilibrat, onest şi responsabil în mass-media. CJI militează pentru apărarea libertăţii de expresie ca drept fundamental al omului şi condiţie obligatorie a oricărei democraţii. CJI contribuie la facilitarea dialogului social prin susţinerea schimbărilor democratice, prin responsabilizarea factorilor de decizie şi prin încurajarea participării active a cetăţeanului. (www.cji.ro si www.facebook.com/Centrul.Jurnalism.Independent).

Parteneri: Ocnamureşanul şi Liceul teoretic "Petru Maior" Ocna Mureş

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top articole ultimele 30 zile