Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Scutiri de majorări şi penalităţi la impozite

Publicat

- 234 vizualizări

            În data de 27 martie 2013 Consiliul Local al orașului Ocna Mureș a adoptat o hotărâre, HCL nr. 48, prin care se acordă înlesniri la plata obligațiilor fiscale accesorii (majorări de întârziere).

            În acest sens, toate persoanele fizice sau juridice care își achită impozitele datorate până la data de 31 mai 2013, scadente la data de 31 martie 2013, sunt scutite de plata majorărilor de întârziere.

            Această decizie a Consiliului Local încearcă să vină în sprijinul cetățenilor și a societăților comerciale și urmărește să reducă pe cât posibil situațiile neplăcute generate de penalitățile și majorările de întârziere ce rezultă din neplata taxelor și impozitelor datorate de către contribuabili.

            Pentru mai multe amănunte puteți consulta textul acestei Hotărâri pe site-ul oficial al Primăriei orașului Ocna Mureș, www.primariaocnamures.ro, la următorul link: http://primariaocnamures.ro/consiliul-local/hotarari/2013/hcl-048.pdf sau direct la Serviciul Venituri, Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei.

            Reamintim că Serviciul Venituri, Taxe și Impozite Locale s-a mutat în clădirea Primăriei, clădirea nouă, la parter, lângă Serviciul Public de Asistență Socială.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *