Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Prognoza meteo: va ploua abia în weekend

Publicat

- 602 vizualizări

Acest început de primăvară s-a transformat într-un început serios de vară. Cu temperaturi depășind 30ºC în săptămânile trecute, nici în săptămâna de după Paște nu vom scăpa de acestea, însă se vor semnala averse, care va face ca temperatura să scadă.

În Transilvania până în data de 9 mai, valorile termice pe timp de noapte vor caracteriza o vreme caldă, cu temperaturi medii în jur de 25ºC. Între zilele de 10 și 15 mai, pe baza răcirii treptate a vremii, temperatura va coborî până la 18ºC. Din data de 16 mai, până pe 19 mai, termometrul va oscila intre 19 și 21 grade Celsius.

Ploile însoțite de descărcări electrice se vor semnala pe arii extinse, doar după data de 11 mai (sâmbătă), iar în zilele de 13 și 14 mai, se pot înregistra cantități de apă mai însemnate decât în zilele precedente.

Weekend-ul va fi unul parțial ploios în Alba Iulia. Sâmbătă, cerul va fii în mare parte acoperit de nori, iar temperatura maximă va fi de 25ºC (resimtită 23ºC). Duminică, cerul va fi acoperit în totalitate de nori. Vântul va bate cu moderație din direcția Vest, iar temperatura maximă se va înregistra undeva la 17ºC (resimțită 14ºC), conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Sursa: mediafax.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *