Suntem şi pe:

Stiri diverse

Prognoza meteo în următoarele două săptămâni. Vezi cum va fi vremea de 1 Mai si de Paşte

Publicat

- 415 vizualizări

 

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 22 aprilie – 5 mai, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Astfel în Transilvania temperaturile maxime vor creste de la 18 grade pe 22 aprilie pana in jur de 25 de grade pe 27 aprilie. Apoi, aceste valori vor scadea spre o medie regionala in jur de 20 de grade pe 4 si 5 mai. Intre 22 si 26 aprilie, temperaturile minime vor avea mici variatii intre 5 si 7 grade, apoi urmeaza ca ele sa creasca pana la 10 grade pe 28 aprilie. Saptamana viitoare, media regionala a minimelor nocturne va scadea usor si treptat pana spre 7 grade pe 4 si 5 mai.

Ploile vor fi slabe sau chiar vor lipsi in intervalul 25-27 aprilie, dar ulterior vor avea o probabilitate mai mare de aparitie, iar incepand cu data de 30 aprilie si pana pe 5 mai, se pot semnala zilnic averse izolat moderate cantitativ si descarcari electrice.

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *