Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Consiliul Judeţean Alba va amenaja în Ocna Mureş un parc fitness

Publicat

- 254 vizualizări

Consiliul Județean Alba continuă și în acest an programul “Alba Urban”, demarat în anul 2011 și destinat amenajării unor structuri de promenadă – foișoare, parcuri de fitness în aer liber și piste de biciclete. Dacă până acum parcuri de fitness au mai fost amenajate la Zlatna, Blaj și Cugir, pentru anul acesta sunt finanțate astfel de investiții pentru încă trei localități: Ocna Mureș, Teiuș și Aiud. Suma totală alocată în acest an de Consiliul Județean Alba, din bugetul propriu, este de 135.000 de lei.

Fiecare dintre aceste trei parcuri va fi dotat cu câte 10 echipamente de fitness în aer liber destinate adulților și câte un echipament destinat persoanelor cu dizabilități, toate aparatele permițând mișcări de gimnastică simplă și complexă.

„Acest program, prin fiecare dintre componentele sale, are ca obiectiv atragerea publicului către manifestările în aer liber și încurajarea mișcării în aer liber, pentru o viață sănătoasă…”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *