Suntem şi pe:

Stiri diverse

Prognoza meteo în următoarele două zile şi în weekend

Publicat

- 357 vizualizări

Joi, vremea va fi frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. În sudul și în estul țării, cerul va fi variabil, iar în rest cel mai mult senin. În zonele de munte, vor fi semnalate ploi slabe și de scurtă durată, vântul având intensificări mai puternice în jumătatea sudică a Moldovei, Dobrogea și Muntenia, iar în restul teritoriului, intensitatea acestuia va fi mai scăzută, informează Mediafax. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius (resimțită 13 grade Celsius).

Vineri va fi o zi cu surprize din punct de vedere al valorilor termice. Se vor semnala temperaturi mai crescute ca de obicei în această perioadă a anului, în regiunile vestice, centrale și nordice, în timp ce în celelalte teritorii, valorile termice se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificări în  sud-estul țării și la munte.

Weekend-ul va fi dedicat temperaturilor crescute. Sâmbătă vremea va fi însorită, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Duminică se vor semnala ușoare înnorări, însă acestea nu vor afecta temperatura, ea menținându-se la fel ca în ziua precendentă, de 16 grade.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design