Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Campanie „Pro Life” la Liceul Tehnologic din Ocna Mureş

Publicat

- 236 vizualizări

 

     Conceptul de "pro-life" este uneori folosit ca sinonim cu conceptele de "dreptul la viață" și"cultura vieții". În S.U.A. existã o mişcare pro-life a bisericilor şi a unor formaţiuni politice, cu obiectivul  de a "restabili protecția juridică a vieții umane nevinovate". Această protecție  include: fetuși și embrioni, persoanele care nu pot comunica dorintele lor, din cauza incapacitãţii fizice sau psihice, și pe cei care sunt prea bolnavi şi care vor sfârşi eutanasiaţi.

     În sãptãmâna când se deruleazã  Programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!” ediţia 2013, la Liceul Tehnologic din Ocna Mureş a avut loc marţi 2 Aprilie 2013 o campanie de informare pentru elevi, cu titlu “Pro life”.

     Evenimentul a fost organizat de organizaţia Life Coalition International din S.U.A. şi Asociaţia “Casa Nãdejdei“ din Aiud – reprezentant d-nul Ciprian Bogdan, în parteneriat cu Liceul Tehnologic – prin d-na directoare Cornelia Popescu şi Asociaţia “Raza Speranţei din Ardeal”  din Unirea. Au participat clasele a XII-B, a XII-C şi a XIII-A, diriginţi, profesori. Invitaţii americani sunt medici şi profesori universitari. Traducãtor a fost d-na Ana-Maria Spînu.

Maria Elena Udrea-profesor Liceul tehnologic

Citeşte tot articolul pe liceultehnologicocnamures.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *