Suntem şi pe:

Articolele zilei

Un tânăr din Ocna Mureş a câştigat 1200 euro la emisiunea „KISS CASH” de la KISS FM

Publicat

- 540 vizualizări

 

     Norocosul câştigător se numeşte Mureşan Mihai Cristian, are 19 ani şi lucrează de peste 6 luni la SEWS-R din Alba Iulia. Este cel mai tânăr câştigător Kiss Cash din acest sezon iar premiul l-a primit chiar de la Alex Velea, interpretul melodiei care i-a adus lui Mihai potul de 1200 euro, în direct la emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

 

     "În data de 22 martie după ce am venit de la muncă, pe la ora 00:30 / 01:00 noaptea am zis să mă înscriu şi eu în concurs deoarece nu am nimic de pierdut apoi liniştit m-am culcat. Vineri dimineaţa m-am trezipus căştile în urechi, am dat drumul la radio (Kiss FM) asa cum fac de fiecare dată când sunt la muncă şi în jurul orei 07:40 minute am auzit la radio că a zis ceva de genu <Să vedem dacă domnul Mureşan Mihai Cristian din Ocna-Mureş este treaz la ora aceasta>. Când am auzit, am scos telefonul mă uitam la el si dintr-o dată mi se opreşte radioul si văd că mă sună un numar cu prefix de Bucureşti (021). Atunci am lăsat tot jos şi am fugit la toaletă unde puteam vorbi în linişte fără să se audă zgomotul de pe hală. Am fost întrebat dacă cunosc ultimul hit difuzat la KissFM şi am zis: Da, normal!, piesa era : Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter – Cai verzi pe pereţi după care se apucă să urle ei acolo în studio că felicitari ai luat 1200 euro, eu până la momentul acela nici măcar nu am ştiut cât este premiul şi când am auzit nu îmi venea să cred, parcă totul era doar o farsă.

 

Publicitate

     Apoi m-a anunţat că în jur de ora 12:00 o să mă sune o persoană care o sa imi dea mai multe detalii despre ce şi cum trebuie să fac pentru a primi premiul. Am primit ceva informaţii cum că trebuie să merg la Bucureşti ca să fiu în emisiune la Cronica Cârcotaşilor şi la radio în direct, atunci am fost cuprins de emoţii. Dar până la urmă totul a decurs bine şi am fost şi la filmări şi la radio şi am primit şi premiul." ne-a povestit fericitul câştigător.

Foto: kissfm.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *