Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Taximetriştii din judeţul Alba luaţi la puricat: 62 de sancţiuni contravenţionale, date de poliţişti în două zile

Publicat

- 308 vizualizări

Foto: agenda.ro

          În intervalul 26-27.03.2013, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba şi ai structurilor subordonate în colaborare cu  reprezentanți din cadrul  Registrului Auto Român – Agenția Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba au organizat şi desfăşurat pe raza localităţilor Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Teiuș și Ocna Mureș, acţiuni care au avut drept scop verificarea legalității desfășurării transportului în regim taxi.

          În această perioadă polițiștii angrenaţi în acţiune au constatat diferite nereguli pentru care au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9820 lei, din care 58 de sancțiuni la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.  195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, astfel: 2 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 24 pentru neportul centurii de siguranţă, 3 pentru lipsa Inspecției Tehnice Periodice, 2 pentru defecțiuni tehnice şi 27 de sancțiuni contravenționale pentru alte abateri constatate la O.U.G. 195/2002.

         De asemenea, au mai fost aplicate  4 sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 38 din 20 ianuarie 2003, privind transportul în regim de taxi.

         Polițiștii rutieri au retras 4 certificate de înmatriculare și au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier – nerespectarea regimului transportului rutier public.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *