Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Şedinţă festivă cu prilejul Zilei Poliţiei Române

Publicat

- 514 vizualizări

 

În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, azi, 25.03.2012, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă.

La această festivitate, condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au participat domnul prefect al Judeţului Alba Gheorghe Feneşer, şefii de servicii şi subunităţi, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de ministrul Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe şi de domnul chestor şef de poliţie Petre Tobă inspector general al Poliţiei Române.

Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, inspector de poliţie Baciu Florin din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, inspector de poliţie Pleşa Ioan din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sebeş şi agent şef Lazea Sorin Silviu, şeful Postului de Poliţie Arieşeni, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor.

Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, 74 de poliţişti (37 de ofiţeri şi 37 de agenţi).

          În luarea sa de cuvânt, domnul prefect al judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru apropierea de comunitate şi problemele cetăţenilor remarcând o îmbunătăţire a imaginii instituţiei poliţiei.

Totodată a subliniat obligaţiile poliţiştilor pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională şi le-a urat tuturor la mulţi ani.

În finalul şedinţei festive, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţul nostru.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *