Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ilinca Toader, fata cu voce de aur

Publicat

- 348 vizualizări

 

Ocna Mureş s-a remarcat mereu prin oameni inteligenţi şi talentaţi. Este şi cazul unei fete care la doar 11 ani ne vrăjeşte pur şi simplu cu vocea ei minunată.  Ilinca Ana Toader s-a făcut remarcată în ultimul timp în cadrul mai  multor activităţi culturale la care a participat .

Născută pe 27 februarie 2002 Ilinca este în prezent elevă în clasa a IV-a A la şcoala generală "Lucian Blaga" din Ocna Mureş. Face parte dintr-o familie frumoasă cu mamă învăţătoare la aceeaşi scoală la care ea urmează cursurile, tatăl poliţist şi o soră mai mare, elevă la Liceul Teoretic "Petru Maior" din Ocna Mureş. Ca pasiuni are voleiul, dansul şi muzica.

Ilinca  început să cânte în urmă cu doi ani cu domnul profesor Marius Popa ( voce şi chitară) şi la pian cu doamna Olga Totor. Din acest an a început şi lecţiile de canto la Liceul de Arte din Alba iulia, profesor Laura Orian.

Fiind o persoană ambiţioasă suntem siguri că va ajunge departe. O sfătuim să participe la emisiunea "Românii au talent" să arate unei ţări întregi ce înseamnă cu adevărat o voce de aur.

Mai jos puteţi urmări un videoclip devenit viral pe You Tube în care Ilinca interpretează un cover al piesei Diamonds interpretate de Rihanna si ca invitata specială în cadrul unei emisiuni al postului Alba TV.

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *