Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

APIA vine în satul tău!

Publicat

- 406 vizualizări

 

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca este beneficiara unei componente a proiectului “Organizare de sesiuni de diseminare a informatiilor si dezbateri publice”, finantat din masura de asistenta tehnica in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Proiectul cuprinde o importanta componenta de comunicare asupra oportunitatilor de finantare aferente Axei II din PNDR, dar si furnizarea de informatii privind sprijinul direct pe care APIA il ofera agricultorilor.

Campania “PNDR VINE IN SATUL TAU”, este desfasurata de firma LDK Consultants, si presupune derularea unui circuit national de informare a beneficiarilor masurilor din Axa II a PNDR 2007 – 2013 privind derularea fondurilor europene acordate in cadrul masurilor 211 – “Sprijin pentru zona montana defavorizata”, 212 – “Sprijin pentru zonele defavorizate – altele decat zona montana” si 214 “Plati de agro-mediu”.
Campania se va realiza sub forma de caravana informativa
, in cadrul careia 15 rulote expozitionale vor parcurge un traseu national in localitatile cuprinse in fisele tehnice ale masurilor din Axa II – PNDR implementate de APIA. Aceste caravane vor efectua, in perioada martie – mai, deplasari in peste 1.400 de localitati, organizandu-se intalniri de informare pentru Axa II si alte oportunitati de sprijin, astfel incat să poata oferi informatii si distribui materiale informative si promotionale catre cel putin 71.500 de beneficiari ai masurilor delegate din Axa II – PNDR.

Citeşte mai departe cum poţi întâlni ca fermier caravana AICI pe antoniupoienaru.ro

Publicitate
Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *