Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Scandal in Parlamentul Romaniei. Antonescu nu-i curios de discursul lui Basescu!

Publicat

- 321 vizualizări

Basescu e un presedinte ilegitim, nu mi se pare de cuviinta sa-l intampin si sa-l ascult! In acesti termeni trateaza presedintele Senatului, Crin Antonescu, mesajul pe care presedintele Traian Basescu il va adresa marti Parlamentului pe probleme actuale de politica europeana, mai precis pentru Schengen: sedinta se convoaca, spune liderul liberal, insa cati parlamentari vor fi sau nu, nu mi se pare important!
“Nu-l consider pe domnul Basescu presedinte legitim al acestei tari. Asta inainte de toate. Si doi – pentru ca ceea ce presupun ca va spune si maine a spus in ultimele zile in repetate randuri. Mi se par lucruri profund incorecte nu numai in raport cu Guvernul, dar in raport cu Romania. Nu consider de cuviinta sa-l intampin si sa-l ascult ca parlamentar”, anunta presedintele Senatului, Crin Antonescu.

El a aratat ca nu are a face recomandari parlamentarilor privind prezenta sau absenta lor de la mesajul lui Traian Basescu: “Exista momente politice precum adoptarea unei legi, o motiune de cenzura, cand se iau decizii politice, iar parlamentarii sunt tinuti sa le respecte ca decizii de partid. Nu suntem in aceasta situatie, nu am eu a face recomandari colegilor, fiecare are toate argumentele pentru a lua o decizie. Sedinta se convoaca si cati parlamentari vor fi sau nu, nu mi se pare important. Dar, vom vedea, nu am cum sa estimez eu”.

“Cred ca va inchipuiti ca un presedinte care dispretuieste atat de profund institutia parlamentara, parlamentarii in general, mai ales in componenta actuala, nu parlamentarilor doreste sa li se adreseze. E inca un prilej propagandistic intr-o campanie electorala care pentru Traian Basescu nu se mai incheie”, a spus Antonescu.

El a precizat ca locul sau va fi tinut, la mesajul presedintelui, de un vicepresedinte al Senatului.

Presedintele Traian Basescu se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, marti, de ora 15.

sursa: agenda.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *