Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Apa potabilă din Ocna Mureş: murdară şi scumpă!

Publicat

- 536 vizualizări

Apa potabilă din Ocna Mureş

 

     Nu e vin!  Nici ceai, sau suc de mere, e apa "potabilă" de la robinetele ocnamureşenilor. Deşi de-a lungul timpului am scris de nenumărate ori despre problema apei potabile din Ocna Mureş şi am făcut numeroase demersuri situaţia rămâne neschimbată. Pe lângă modul de facturare al apei " înţeles doar de cei de la CTTA Apa Ocna Mureş" priviţi fotografia de mai sus şi vă lămuriţi.

     Nemulţumirile legate de activitatea CTTA se înmulţesc pe zi ce trece. Dovadă numeroasele sesizări făcute pe adresa redacţiei legate de calitatea proastă a apei potabile din Ocna Mureş.

– "Nici să spăl haine nu pot cu apa asta murdară! Şi mai şi las să curgă că poate se limpezeşte odată" ne scrie domnul M.M.

– "Mi s-a stricat centrala termică, până şi filtrele au cedat de la atâtea impurităţi" ne scrie un alt domn din Ocna Mureş.

– "Pe langă că plătim pierderile si nu mai ştiu ce, apa nu e bună nici să uzi florile" ne scrie domnul G. V.

     Deşi în vară ni se explica că: apa de culoare ruginie se datorează slabei presiuni din cauza consumului excesiv din cauza faptului că oamenii udă prin gradini, fac duşuri repetate datorită căldurii suntem curioşi acum iarna care ar fi explicaţia.

     Din păcate situaţia durează de foarte mult timp şi oamenii au ajuns la capătul răbdărilor. Unii chiar ameninţă că nu vor mai plăti această apă:

"Suntem mai multe familii care ne-am hotărât să nu mai plătim dacă situaţia nu se va schimba. Să vedem ce or să ne facă. Ne îmbolnăvim copiii, în vară au fost numeroase cazuri de enterocolită!"

     Din păcate nimeni nu ne asigură că situaţia se va îndrepta în curand. Deşi problema durează de ani buni, nimeni nu ia măsuri, oamenii plătesc o apă potabilă dar care nu e potabilă! E trist că tocmai într-un oraş în care să fii şomer a ajuns un lux oamenii plătesc astfel de servicii. Şi pe deasupra plătesc şi apa plată că pe cea de la robinet nu au curajul să o consume. Iar cei care se riscă probabil nu mai au bani nici de apă plată. Dar de factura la apă trebuie să aibă că doar există un contract…

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *