Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Acțiune de amploare a polițiștilor din Ocna Mureș

Publicat

- 322 vizualizări

În data de 24.02.2013, între orele 06,00 – 12,30, poliţiştii din Ocna Mureş, au organizat, pe raza orașului şi a localităţilor   învecinate, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică dar şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a accidentelor rutiere.
În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 24 de abateri contravenţionale, cele mai multe (22) la regimul rutier, valoare sancţiunilor aplicate fiind de 4.789 lei.
Au fost reţinute două permise de conducere, ambele pentru consum de alcool şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.
 

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii din Unirea i-au identificat pe M.R.A., de 19 ani, I.P.C., de 19 ani şi P.C.G., de 18 ani, toţi din comuna Unirea, care  în seara zilei de 08.01.2013, orele 19,30, au pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil din comună, de unde au sustras un polizor electric.
Prejudiciul reclamat de păgubit este în valoare de 1.000 de lei, acesta fiind recuperat în întregime.
Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *