Suntem şi pe:

Stiri diverse

Acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în Aiud şi Ocna Mureş

Publicat

- 328 vizualizări

          În data de 15.02.2013, între orele 18:00-02:00 , poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureş şi Teiuş, au organizat, pe raza municipiului Aiud, a orașului Ocna Mureş precum şi a localităților limitrofe acestora, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor privind circulaţia pe drumurile publice.
În cele 8 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.500 lei, au reţinut două permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
De asemenea au constatat 3 infracțiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Exemple:
 
        Pe D.J. 107 E, pe raza comunei Lopadea Nouă,  a fost depistat F.F., de 53 de ani, din Lopadea Nouă, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de
0, 54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

          La ora 19,05, pe D.J. 107 D – pe raza localităţii Fărau, a fost depistat V.S., de 42 de ani, din localitatea Adamuş, judeţul Mureş, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0, 49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

         La ora 19,42, pe Drumul Comunal 3, la ieşirea din localitatea Cisteiu de Mureş a fost oprit, pentru control, un autoturism condus de V.A.A., de 38 de ani, din Ocna Mureş.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

    În toate cele 3 cazuri expuse mai sus, faţă de conducătorii auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
 

IPJ Alba

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design