Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Dan Voiculescu a fost colaborator al Securităţii

Publicat

- 312 vizualizări

Dan Voiculescu foto: mediafax

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că decizia CNSAS este corectă, Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea sub numele de cod "Felix".

De altfel, într-un alt proces, Paraschiva Silaghi, Dan Voiculescu, verişoara lui Dan Voiculescu, îl acuză pe acesta că şi-a turnat propria familie şi îi cere acestuia daune morale de 21.000.000 de euro pentru că i-a afectat imaginea. Nici Dan Voiculescu nu s-a lăsat mai prejos şi a deschis şi el un proces civil contra lui Silaghi.

Verişoara lui Dan Voiculescu şi soţul acesteia au povestit pentru România TV cum au fost trădaţi de senator. "Domnul Dan Voiculescu şi-a cerut cariera de turnător, cu familia. Când am făcut odată curat, am găsit 100 de coroane suedeze. A doua zi a venit Securitatea şi mi-a arestat părinţii pentru că deţineau valută. Părinţii au ramas în puşcărie o perioadă, mama a ieşit pentru că a făcut primul infarct, iar tata a mai rămas. Foarte înfuriaţi de ceea ce li s-a intamplat, au cerut în continuu să plece. Au cerut plecarea definitivă din ţară", a declarat Paraschiva Silaghi.

Sursa: rtv.net

 
Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *