Suntem şi pe:

Articolele zilei

De la 1 februarie 2013, serviciile de salubritate în Ocna Mureș vor fi asigurate de o firmă din Pitești

Publicat

- 299 vizualizări

     Licitaţia pentru serviciile de salubritare din Ocna Mureş a fost câştigată de Financiar Urban, o firmă din Piteşti. Contractul a fost semnat şi intră în vigoare începând din data de 1 februarie 2013.

     Tarifele ce se vor practica în oraşul Ocna Mureş pentru deşeuri menajere sunt:

– persoane fizice: 3,19 lunar / persoană
– persoane juridice: 29,29 lei + TVA lunar / 1 mc

     Comunele din zonă afectate de retragerea serviciilor de salubritate oferite de Salprest au avut o discuție de principiu cu reprezentanții S.C. Financiar Urban S.R.L. pentru concesionarea serviciului de salubritate a localităților respective prin încredințare directă, până la scoaterea acestuia la licitație, pentru localitățile respective (Unirea, Lunca Mureș, Fărău, Noșlac).

 

     Închiderea gropii de gunoi din Ocna Mureş costă circa 3.700.000 euro cu TVA, se arată într-un comunicat al Primăriei Ocna Mureș. Închiderea se face în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”, proiect implementat de Consiliul Judeţean Alba, cu o valoare totală de 60 milioane de euro.
Suma de 3.700.000 euro cu TVA avansată ca valoare orientativă este numai pentru închiderea gropii de gunoi. În Ocna Mureș nu se va face rampă de transfer a deșeurilor, aceasta urmând a fi realizată la Aiud.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design